Najnovšie recenzie zo sekcie Lešenie
- Kvalitný produkt s veľkou nosnosťou,jednoducho sa rozklada a sklada
- ...
- ok
kvalita zodpovedá cene, celková spokojnosť
- Cena zodpovedá kvalite -Čína-
- Dodaný v úplnom demonte
- všestranné využitie pri stavbe opravách vo výške orezávanie stromov atd.
Plní to čo má
Jednoduchá manipulacia
Chybali skrutky aj matice a podložky na zloženie objednaného tovaru.
- Stabilne
- Nastaviteľné
- Ťažko sa to rozkladá, neviem či mám chybne kusy a miestami treba použiť dosť násilia aby sa to rozložilo
Za tie peniaze by som očakával, že sa to dá rozložiť/zložit rýchlejšie a ľahšie. Neviem či mám chybne kusy ale bez použitia násilia to nejde.
- dobrá šírka
- Ľahké a prakticke
- Brzdy koliesok sa nedajú zacvaknut.
Som spokojný až na tie kolieska s brzdami. Brzda ide spustiť až tak ze sa celou váhou postavím na koliesko. A brzda sa doslova zaryje a tým pádom poškodí kolieska.
- Kvalita spracovania
Robustny, pevny, stabilny
- pevna konstrukia
- spratne
- ľahká,
- ináč ako hrúza sa to nedá nazvať, al profily z ktorých je vyrobená sú o polovicu tenšie ako u iných plošín, ktoré sú len o niekoľko € drahšie, kvalita nitovania hrozná, nástupné schodíky sa prehýbajú, plošina vŕzga a vydáva divné zvuky aj pri statickom zaťažení. Na plošine sa nachádzal človek s hmotnosťou 64,5kg, ktorý odmietol na nej pracovať !!! Výrobca udáva nosnosť 150 kg !!! - nereálne. No aspoň máme vo firme plošinu na ktorú môžeme položiť kufríky a nezohýňať sa k nim až na zem !!!!!!
- Dobre sa manipuluje s lešením, dobrá stabilita na danú váhu , nám úplne vo všetkom vyhovuje ..
- dobrá komunikace, rychlé dodání, dobrá cena, spolehlivost
Zobrazujem 21 - 40 zo 146 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...8 Ďalšie »