Najnovšie recenzie zo sekcie Lešenie
- Bezpečnejšie ako rebrík
- Dobrá skladnosť
- Rozloženie zaberie viac času
- Na najvyšej polohe treba určite kotviť
Zatiaľ som použil podlážku o dve priečky nižšie, ako je najvyšia prípustná poloha. Bez kotvenia by som sa osobne bál z plošiny pracovať, pretože sa pri tej výške už dosť kolíše. Podlážka sa jemne prehýba, je protišmyková, ale mala by vraj udržať 150 kíl, tak si asi len treba zvyknúť.
- Je dobré na menšie práce.
- Nedá sa jednému presúvať, chýbajú kolieska na presun.
Ok.
kradke bez opory
- výrobca mi zaslal chýbajúce diely, opravil som si
- lešenie prišlo nekompletné a poškodené
lešenie prišlo nekompletné a poškodené
- je lahka
- vyhovuje nam nosnost
Výborné lešenie.
- ľahká konštrukcia
- pevná konštrukcia - nosnosť 150kg
- je to spratné aj do kufra auta
- dá sa použiť aj ako stôl aj ako schodík/rebrík
- Pružnosť a rýchle vybavenie
- KvalitA výrobku
- labilny vyrobok
- Velmy šikovne.
Vyhoda,velmy šikovna vec.
- Lahučke lešenie,
- Tie zaisťovacie háčiky odfušovali, človek príde o prsty, treba tam dozvarať malé pierka, aby to išlo lahučko, a namazať...
Inak fajne lesenički na interiér aj exterier
- Spĺňa to na čo je určený
- čakala som viac od tohto výrobku
Výrobok poznám, a tak som objednaval ďalšie, spokojnosť
- Je to lepšie ako rebrík
- Oproti iným lešeniam nižšia cena
- Iné lešenia majú lepšiu stabilitu, ale sú aj drahšie
- Plošina je ťažšia, preglejka + oceľ
Lahké, dobrá preprava.
- Pri práci si môžem na plošinu položiť potrebný materiál, alebo náradie a nemusím stále chodiť hore a dolu.
Prepravné kolieska sú v hroznej kvalite, vôbec nefungujú. Plošina sa ale dá bez problémov preniesť.
- Šikovné a ľahko prenosné riešenie na jednoduchšie práce okolo domu za prijateľnú cenu.
Hľadal som lešenie na zateplenie domu, no všetky požičovne boli v tomto čase vyťažené a všetky ich lešenia obsadené na 2 mesiace dopredu. Profi lešenie kupovať na týždňovú prácu sa mi neoplatilo a toto celkom postačuje.
Nie je to profi lešenie, ale za tú cenu sa veľmi oplatí a je ľahučké, takže ho vie pohodlne posúvať aj jeden človek.
- pevné, stabilné, kvalitný SK/CZ výrobok
- treba mať ešte nejaké schodíky aby sa dalo ľahko vystúpiť, chcelo by to taký mini rebríček opretý o plošinu
Zobrazujem 81 - 100 zo 146 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...8 Ďalšie »